Genèveskolan

Genèveskolan

Forestill deg mange gode nordiske venner samlet i prat om internasjonal politikk, påvirkningsmuligheter og rettferdighet.

Genèveskolan – en nordisk folkhögskola

Genèveskolan – en nordisk folkhögskola

vänder sig till aktiva i fackföreningar och folkrörelser i alla nordiska länder, för kulturellt utbyte och bättre språkförståelse inom Norden.

Genèveskolan

Genèveskolan

möter hela världens arbetsliv på FN-organet ILO:s konferens i Genève

Genèveskolan

Genèveskolan

vänder sig till aktiva i fackföreningar och folkrörelser i alla nordiska länder, för kulturellt utbyte och bättre språkförståelse inom Norden.

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2014 JoomlaWorks Ltd.

Tidsramar för kursen 2017

Datum för Genèveskolan 2017

  • 30 mars - 2 april

Del 1: Förkurs på Runö Kursgård, Sverige

  • April - maj:

Del 2: Elektronisk nätkurs på distans: Cirka 30 timmar

  • 1-19 juni

Del 3: Huvudkurs i Genève, Schweiz

Observera att deltagande i samtliga kursdelar är obligatoriskt för alla kursdeltagare.

Ansökning

Information/brochures

Ansökningstid 2017

Ansök senast den 31 januari 2017.

 

Genèveskolen - en nordisk folkehøjskole

  • Er et fire-ugers kursus om fagforeninger og fagbevægelsens muligheder for at påvirke i en globaliseret verden.
  • Møder hele verdens arbejdere på FN organet ILO-konferencen i Genève
  • Henvender sig til fagligt aktive i fagforeninger og fagbevægelse i alle de nordiske lande, og giver en kulturel udveksling og en bedre forståelse af sprogene i de nordiske lande.

Kurset

"Der er en tid før [Geneveskolen] og en tid efter (...). Dit hoved bliver jo åbnet op, og pludselig kan man se det hele i en sammenhæng, pludselig går det op for en, at sådan var det. Også da vi kom hjem fra Geneveskolen. Man fylder så meget på i den måned, og meget af det kan man måske ikke lige umiddelbart forstå at kapere, men det er kommet ind jo, og efterfølgende så falder det på plads - nu kan jeg se det, nu forstår jeg det - det er jo fedt - det er en fed oplevelse!"

Vi, som arbejder med Genèveskolen er selvfølgelig glade for at få sådan nogle fine tilbagemeldinger fra vores gamle elever. Vi ved også, at det er en læreproces med mange dimensioner, som vi kan tilbyde.

Geneveskolen består af tre kursusmoduler, som er obligatoriske. Det første kursusmodul er på Runo, nord for Stockholm. Efter forkurset på Runo arbejder deltagerne på et netopgave, hvilket tager ca. 30 timer. I mellemtiden, i juni efterlader deltagerne hverdagen derhjemme for at bo og studere sammen i Genève i ILO-konferencen. Det er et intensivt konferencemiljø, hvor du vil møde folk fra hele verden.

Kurset 2016 i FN-paladsets flagborg, Genève.